El blog d'ISEP Clínic Girona

Espai de salut i benestar al servei de la comunitat. Esperem que aquest blog us proporcioni les respostes o solucions al que esteu cercant. Envieu-nos sol·licituds dels temes que més us interessi que tractem, a clinic.girona@isepclinic.esEl nostre Centre


EL NOSTRE OBJECTIU ÉS EL TEU BENESTAR

A ISEP Clínic estem especialitzats en l'assessorament, l'avaluació i el tractament de problemes emocionals, l'aprenentatge i la salut, una tasca que vam iniciar el 1982 amb l'obertura del nostre primer centre a Barcelona. Gràcies a una atenció multidisciplinària, dissenyem tractaments personalitzats per a cadascun dels nostres pacients.

Els centres ISEP Clínic reben anualment més de 25.000 consultes.

L'atenció clínica dels nostres centres comprèn tant la prevenció de patologies com el seu tractament, gràcies a un equip professional format per un ampli quadre d'especialistes de nombroses disciplines: psicòlegs clínics, psicòlegs escolars, psiquiatres, pedagogs, psicopedagogs, logopedes, neuropsicòlegs, psicomotricistes, dietistes i mediadors.


ISEP Clínic Girona disposem d'unes instal·lacions àmplies i adequades per a desenvolupar tots aquests serveis. Ens trobareu a la ciutat de Girona al carrer Santa Eugènia número 85, 1r 1a.
entrada del centre


recepció

despatx de psicologia

despatx de logopèdia

despatx de psicologia i dietètica

despatx de psicologia i neuropsicologia