El blog d'ISEP Clínic Girona

Espai de salut i benestar al servei de la comunitat. Esperem que aquest blog us proporcioni les respostes o solucions al que esteu cercant. Envieu-nos sol·licituds dels temes que més us interessi que tractem, a clinic.girona@isepclinic.esNou servei de teràpia per a fòbies acompanyada de realitat virtualISEP Clínic Girona presenta amb la col·laboració de PSIOUS, el nou servei de teràpia pel tractament de fòbies específiques amb el suport de tecnologia basada en la Realitat Virtual.

Aquesta tecnologia permet, a través de diferents escenaris dissenyats expressament per al tractament psicològic, incrementar substancialment la vivència dels esdeveniments millorant en la majoria dels casos els resultats de la teràpia convencional.

Algunes de les fòbies que podem tractar amb l'ajuda d'aquestes recreacions, són; la por a volar, l'agarofòbia, la por a parlar en públic, la por a conduir, etc.

Les diferents escenes ens permeten fer aproximacions successives per controlar l'ansietat i poder fer un afrontament positiu en cada una d'elles.

A través d'aquesta tecnologia també ens permet realitzar un entrenament intensiu en relaxació per millorar l'afrontament de realitats que creen angoixa a la persona. 


Si voleu conèixer més detalls sobre aquest nou servei, poseu-vos en contacte amb nosaltres i us resoldrem tots aquells dubtes que ens pugueu plantejar.


Febrer de 2016